GEOFÍSICA


GEOTEST
Geologia, geotècnia i
serveis científico-tècnicsPROSPECCIÓ AMB SISTEMES DE RESISTIVITAT/IP

Introducció al mètode
ZZ Resistivity és un fabricant d'instruments geofísics del sud d'Austràlia, està especialitzada en el desenvolupament d'instruments de resistivitat de 61 canals i tècniques d'inversió 2.5D.

Els sistemes FlashRES Resistivitat / IP proporcionen:
- Total flexibilitat de les aplicacions del mètode de resistivitat/IP. 
- Els canals disponibles proporcionen més de sis vegades més rapidesa en l'adquisició de dades.
- La configuració múltiple de les mesures en una sola passada d'adquisició de dades proporciona un major estalvi de temps en el camp.
- Lectura en temps real de la corrent i la tensió per tal de facilitar la depuració dels registres al camp.

Material
ZZ Resistivitat Imaging Pty Ltd (ZZ) va ser fundada el 2006 per dos geofísics de doctorat de la Universitat d'Adelaida. Després d'anys d'investigació i desenvolupament, el primer sistema de resistivitat/IP de 61 canals en el món s'ha desenvolupat amb èxit, el FlashRES-64.

Després d'un llarg període de continu perfeccionament, ZZ Resistivity va llançar la nova gamma FlashRES-Universal. Els sistemes FlashRES són àmpliament utilitzats en moltes institucions de recerca, universitats i empreses de prospecció geofísica de tot el món.

Igeotest és distribuïdor autoritzat per a Andorra, Espanya, Portugal, Itàlia, Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia de la companyia ZZ Resistivity Imaging Pty. Ltd.


 Logotipus ZZ Resistivity

FlashRES-UNIVERSAL

FlashRES-UNIVERSAL és el sistema més avançat 61-channel resistivity/IP system, que pot ser utilitzat per a tots els tipus d'estudis de resistivitat. Està controlat per una tauleta/portàtil extern, proporcionant una major fiabilitat. Té capacitat per recollir 62.000 punts de dades amb 64 elèctrodes en menys d'una hora. És un sistema molt versàtil i eficient, es pot utilitzar en una gran varietat de situacions.

                   

FlashRES-UNIVERSAL (with built-in PC)

FlashRES-UNIVERSAL és equivalent al model anterior, excepte que és controlat per un PC integrat, proporcionant-li una millor mobilitat.

                    FlashRES Universal Built-in PC

FlashRES-64

FlashRES-64 és el sistema de resistivitat de nivell d'entrada. És extremadament ràpid, versàtil i eficient per un preu ajustat en comparació amb altres sistemes. FlashRES-64 és ràpid, té 61 canals, la capacitat d'adquirir múltiples matrius de dades en una sola execució i la capacitat de recollir més de 62k punts de dades en una hora. Aquest producte ofereix una usabilitat superior al camp, és resistent, fàcil de portar i mostra la forma d'ona completa.

                    FlasRES 64

Flash RES-320

Flash RES 320

Flash-RES-320 compta amb 317 canals que ofereixen molta comoditat per a mesures de llarga durada. FlashRES-320 és ràpid, té 317 canals, la capacitat d'adquirir múltiples matrius de dades en una sola execució i la capacitat de recollir més de 310k punts de dades en una hora. FlashRES-320 està ajustat per a la realització d'estudis de llarga durada d'una manera efectiva.

Accessoris

Jocs de cables de 32 connectors per a elèctrodes i elèctrodes per als sistemes de resistivitat/IP.

        Accessories

Documents

- Zhou B., Greenhalgh, S. A., and Hansruedi, M., 2012, 2.5-D frequency-domain seismic wave modelling in heterogeneous, anisotropic media using a Gaussian quadrature grid technique, Computer and Geosciences 39, 18-33.

- Zhou B., and Greenhalgh, S. A., 2011, Wavenumber sampling strategies for 2.5-D frequency-domain seismic wave modelling in general anisotropic media, Geophysical Journal International 188, 223-238.


Vídeos

Demostració de camp del sistema FlashRES-64Demostració d'interferència del sistema FlashRES-64
Inici

GEO3
Prospecció geofísica
i cartografia temàtica


DRYAS
Medi Ambient, hidrogeologia
i Riscos Naturals